Francouzské brambory: Kluci v akci je dělají s uzeným masem | recept
Francouzské brambory? Kluci v akci ve svém pořadu pochybují, že francouzské brambory pocházejí z Francie. „Ale přeci jenom – Francie je velká země,“ pozastavuje se kuchař Ondřej Slanina v pořadu Kluci v akci nad označením pokrmu „francouzské“ i pro zapečené brambory s uzeným masem. Ať už je zvykem u vás doma dělat francouzské brambory jakkoli, neváhejte se inspirovat receptem z pořadu Kluci v akci. Francouzské brambory podle tohoto receptu jsou jednoduché, pěkně voní, doba pečení je jen 20+ minut a nezašpiníme skoro žádné nádobí.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Děkuji za upozornění, opraveno. M.
Další zajímavé články
Dýňová polévka. Kluci v akci ji vaří s bylinkami, slunečnicovými semínky i řeřichou
Dýňová polévka v podání kuchařů kulinárního TV pořadu Kluci v akci zrakům diváků rozhodně neunikla. Málokdo ale ví, že Kluci v akci představili už cel…
Čokoládové košíčky z těsta na pracny. Vánoční cukroví ala Kluci v akci
Tyto zdobené čokoládové košíčky se dělají z těsta na pracny. Kdo se chystá péct medvědí tlapky neboli pracny, má práci usnadněnou – prostě udělá více…
Kluci v akci: Čočková polévka jako z francouzské restaurace |recept
„Polévka je skoro v každé národní kuchyni velice důležitá. Francouzská zelená čočka je speciální tím, že se nerozváří, hezky se udržuje pohromadě, nev…
Francouzské brambory. Pohlreich radí: Se smetanou a ze syrových brambor
Francouzské brambory Pohlreich upekl v pořadu Šéf na smetaně. A ne náhodou. Do francouzských brambor se dává smetana. A připravují se bez masa, z bram…
Šunkofleky podle Kluků v akci, výtečná uzená polévka jako bonus
Plejádou různě zapékaných těstovin se ne jako červená, ale jako zlatá nit vinou docela obyčejné české šunkofleky. Čím to je, že máme jejich chuť…
"aby se nám francouzské brambory hezky nesuflovaly"
"aby se nám francouzské brambory hezky nasuflovaly,"