Přejít k hlavnímu obsahu

Domácí ovesná kaše: Chutnější, zdravější a levnější než kaše instantní

Domácí ovesná kaše: Chutnější, zdravější a levnější než kaše instantní

Ovesná kaše má v racionálním jídelníčku pevnou pozici. Prospívá tělu i peněžence. A protože je připravena velmi rychle, je i ve středu zájmu všech, které nebaví trávit hodiny u sporáku, ale přesto chtějí konzumovat čerstvou stravu. Ovesná kaše nemusí být jen mazlavé našedlé cosi, chuti mdlé. Aniž bychom přidělali víc nádobí nebo ztratili víc času, můžeme připravit ovesnou kaši, která bude chutnat jadrně jako po oříškách a i její struktura bude lahodit patru. Oblíbí si ji děti i dospělí.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Evjanka (neověřeno) | Čt, 02/09/2023 - 23:14

Kaši zaliji vařící vodou večer nebo ráno nechám stát až nabobtnají pak do toho vmíchám sušené ovoce kešu oříšky někdy med a je hotovo Vaření je zbytečné Když je zaliji večer ráno je rovnou jím Kdybych chtěla teplý tak šoupnu na 20 až 30 vteřin do mikrovlnky To je rychlovka bez vaření!

Další zajímavé články