Přejít k hlavnímu obsahu

Srbské žebírko: Z čerstvých rajských jablíček a papriky je nechutnější

Srbské žebírko: Z čerstvých rajských jablíček a papriky je nechutnější

Srbské žebírko, to je asi nejšťastnější způsob, jak v sezoně paprik a rajských jablíček připravit vepřovou kotletu. Udělat srbské žebírko je velice snadné – zvládne to i začátečník. Příprava je nenáročná – to zase vyhovuje těm, pro něž je vaření tak trochu ztrátou času. Srbské žebírko chutná skoro každému, a tak je můžeme připravit i tehdy, když čekáme nějaké hosty ke stolu. Na srbském žebírku nelze nic pokazit.

Sběratelům starých receptur nabízíme „přírůstek“ do sbírky: originální recepturu 13604 Vepřové žebírko srbské, podle někdejších československých státních norem pro teplou kuchyni.

Diskuze k článku

Přidat komentář

jura-p (neověřeno) | Út, 12/25/2018 - 20:38

Pamatuji, s tím protlakem bylo srbské žebírko lepší. Nesmí to být kečup.

Další zajímavé články

Kluci v akci: Boršč s červenou řepou
Kluci v akci: Boršč s červenou řepou
Receptů na boršč s červenou řepou je bezpočet. Ruský boršč, ukrajinský boršč, polský boršč… Co region, to jiné přísady i recept. „Základem dobréh…