Přejít k hlavnímu obsahu

Vepřové roštěnky? Raději dušené vepřové plátky

Vepřové roštěnky? Raději dušené vepřové plátky

Vepřové plátky připravené na způsob roštěnek, k tomu opečené brambory a obloha tvořená cibulí, hořčicí a trochou sterilovaného hrášku – to je pokrm jako vystřižený ze 70. a 80. let minulého století. A protože retro je stále v kursu, uděláme si malý gastronomický výlet proti proudu času. Není na tom nic špatného, bylo to velmi oblíbené sváteční jídlo. A ještě rada pro mladé dámy před svatbou: když tuto krmi předložíte svému nastávajícímu tchánovi, bude vás jednou provždycky chvalořečit. Jen nesmíte říkat, že to jsou vepřové roštěnky.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Kluci v akci: Boršč s červenou řepou
Kluci v akci: Boršč s červenou řepou
Receptů na boršč s červenou řepou je bezpočet. Ruský boršč, ukrajinský boršč, polský boršč… Co region, to jiné přísady i recept. „Základem dobréh…