Přejít k hlavnímu obsahu

Vaříme v “parníku”: Mleté bylinkové placičky s rýží a tvarohový pudink

Bez chemie a s minimem tuku – tyto přednosti mají masové placičky s bylinkovou houbovou omáčkou podávané s rýží, a tvarohový pudink coby zákusek. A ještě jeden důležitý společný bod – placičky, rýže i dezert jsou šetrně připraveny v parním hrnci. Parní hrnec je velmi vděčný domácí pomocník. Jeho služby ocení lidé s různými dietami, ale rovněž ti, kterým se nedostává moc času na vaření. Nebo také skuteční labužníci. Jídla připravená v parním hrnci chutnají trochu jinak, než když je vaříme klasicky. Jsou jemnější, delikátnější, na čemž se shodují všichni, kteří parní hrnec používají – ať už to je z jakéhokoliv důvodu.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články