Recepty Ládi Hrušky: Svíčková podle Ládi Hrušky? Nabízíme chutnější a levnější
Recept „apoštola levných jídel“ Ládi Hrušky na výbornou svíčkovou, kterou zvládne každý, vzbudil vlnu ohlasů. Přitom nápad nazvat jídlo z kuřecího masa svíčkovou byl tím nejméně „bolestným“ počinem. Jedna porce „svíčkové z kuřecího masa“ vyšla Láďu Hrušku na 49 korun. Zkusili jsme to jinak – a jedna porce vychází bratru na dvacku. Ovšem i s polévkou a houskovými knedlíky. To vše bez konzervantů – jen z čerstvých surovin.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Pohlreich: Svíčková na smetaně | recept
„Dneska mám chuť udělat dvě věci. První je jít na výlet. A druhá? Udělat si svíčkovou,“ podělil se o svůj záměr šéfkuchař Zdeněk Pohlreich pro multico…
Pravý „hospodský guláš“? Podle původní receptury z kližky
Nic tak nepotěší, jako dobrý hovězí guláš. A nic tolik nezklame, jako guláš nedobrý. Uvařit dobrý guláš, to nepotřebuje ani tak „zaručený“ recept, jak…
Jak vyrobit domácí mast na opruzeniny | návod
Jak vyrobit domácí mast na opruzeniny | návod. Opruzeniny jsou spíše problémem miminek a batolat, přesto občas postihnou i dospělého člověka. I masti…
Jak se starat o kuřata | rady pro chovatele
Jak se starat o kuřata | rady pro chovatele. Ať už se vám vylíhla kuřata v umělé líhni, případně pod kvočnou, která se však o ně nechce starat, nebo j…
Jak na čištění lebek– metody zbavení tkáně | návod
Jak na čištění lebek– metody zbavení tkáně | návod. Ačkoli jsou zvířecí lebky zajímavou a užitečnou pomůckou při hodinách biologie, jejich zakoupení n…