Přejít k hlavnímu obsahu

Recepty Ládi Hrušky: Svíčková podle Ládi Hrušky? Nabízíme chutnější a levnější

Recept „apoštola levných jídel“ Ládi Hrušky na výbornou svíčkovou, kterou zvládne každý, vzbudil vlnu ohlasů. Přitom nápad nazvat jídlo z kuřecího masa svíčkovou byl tím nejméně „bolestným“ počinem. Jedna porce „svíčkové z kuřecího masa“ vyšla Láďu Hrušku na 49 korun. Zkusili jsme to jinak – a jedna porce vychází bratru na dvacku. Ovšem i s polévkou a houskovými knedlíky. To vše bez konzervantů – jen z čerstvých surovin.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Pohlreich: Svíčková na smetaně | recept
„Dneska mám chuť udělat dvě věci. První je jít na výlet. A druhá? Udělat si svíčkovou,“ podělil se o svůj záměr šéfkuchař Zdeněk Pohlreich pro multico…