Pohlreich: Famózní bramborový salát. Bez majonézy, i z nových brambor
„Bramborový salát? Všichni ho dělají s vařenýma bramborama a majonézou. Takový unavený to je. My potřebujeme bramborový salát, co bude mít nějaký sex-appeal v sobě, rozumíš?“ naznačuje šéfkuchař Pohlreich, kterým směrem se recept na bramborový salát i z nových brambor a bez majonézy může ubírat. Netradiční, ale neméně chutnou cestou.
A překvapivě Pohlreichův bramborový salát je jednodušší než ten v českých a slovenských kuchyních tradičně připravovaný. A tady je celý recept s tipy a triky šéfkuchaře.
Diskuze k článku
Přidat komentář
mě to přijde docela živé, svěží. Takže letím pro smetanu a hořčici.
Další zajímavé články
Pravý feferonkový salát: Tajemství odhaleno
Při cestě za téměř zapomenutými jídly či původními recepturami nešlo minout jednu z ikon studené lahůdkářské výroby – feferonkový salát. Je zajímavé,…
3x dýňová polévka „hokaido“ pro Pohlreicha
Dýňová polévka z dýně hokaido je výtečná, sytá, lehce stravitelná a hotová prakticky bez námahy. Dopřát si ji můžeme koncem léta a na podzim, kdy dýně…
Jak využít měsíček lékařský | bylinky a léčivky
Jak využít měsíček lékařský | bylinky a léčivky. Jak využít veselou bylinku s oranžovými květy věděli již staří Římané. U nás se rostlina využívá od s…
Domácí zavařování: Uvaříme džem nebo marmeládu?
U domácí zavařeniny nemusíme kontrolovat obsah „eček“ a procenta obsaženého ovoce. V domácí zavařenině bude jen to, co jsme do ní sami dali. Ovšem dom…
Dušené vepřové s mrkví a hráškem: Klasika, které se nikdy “nepřejíme”
Pokrm lahodící patru i oku, takové hodnocení si zaslouží dušené vepřové s mrkví a hráškem. Měkké kousky šťavnaté vepřové plece, kořenitou mrkev a jemn…
Nic famózního.
Když čtu "od Pohlreicha", je jasné, že to není nic moc.
Mnoha "fantasie" a chuťovo nic zajímavého, spíš amatérske.
Řek bych hůř, než staniční bufet za komunismu.