Pohlreich: Famózní bramborový salát. Bez majonézy, i z nových brambor
„Bramborový salát? Všichni ho dělají s vařenýma bramborama a majonézou. Takový unavený to je. My potřebujeme bramborový salát, co bude mít nějaký sex-appeal v sobě, rozumíš?“ naznačuje šéfkuchař Pohlreich, kterým směrem se recept na bramborový salát i z nových brambor a bez majonézy může ubírat. Netradiční, ale neméně chutnou cestou.
A překvapivě Pohlreichův bramborový salát je jednodušší než ten v českých a slovenských kuchyních tradičně připravovaný. A tady je celý recept s tipy a triky šéfkuchaře.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Pravý feferonkový salát: Tajemství odhaleno
Při cestě za téměř zapomenutými jídly či původními recepturami nešlo minout jednu z ikon studené lahůdkářské výroby – feferonkový salát. Je zajímavé,…
Dušené vepřové s mrkví a hráškem: Klasika, které se nikdy “nepřejíme”
Pokrm lahodící patru i oku, takové hodnocení si zaslouží dušené vepřové s mrkví a hráškem. Měkké kousky šťavnaté vepřové plece, kořenitou mrkev a jemn…
Domácí ovesná kaše: Chutnější, zdravější a levnější než kaše instantní
Ovesná kaše má v racionálním jídelníčku pevnou pozici. Prospívá tělu i peněžence. A protože je připravena velmi rychle, je i ve středu zájmu všec…
Šunkofleky podle Kluků v akci, výtečná uzená polévka jako bonus
Plejádou různě zapékaných těstovin se ne jako červená, ale jako zlatá nit vinou docela obyčejné české šunkofleky. Čím to je, že máme jejich chuť…
Kluci v akci: Laskonky kokosové. Recept Erhartovy cukrárny
Aby kokosové laskonky byly křehké a doslova se rozplývaly na jazyku a krém v laskonkách pochvalně ocenil i přísný mlsoun, zavítali do vyhlášené…
Nic famózního.
Když čtu "od Pohlreicha", je jasné, že to není nic moc.
Mnoha "fantasie" a chuťovo nic zajímavého, spíš amatérske.
Řek bych hůř, než staniční bufet za komunismu.