Přejít k hlavnímu obsahu

Pohlreich: Famózní bramborový salát. Bez majonézy, i z nových brambor

„Bramborový salát? Všichni ho dělají s vařenýma bramborama a majonézou. Takový unavený to je. My potřebujeme bramborový salát, co bude mít nějaký sex-appeal v sobě, rozumíš?“ naznačuje šéfkuchař Pohlreich, kterým směrem se recept na bramborový salát i z nových brambor a bez majonézy může ubírat. Netradiční, ale neméně chutnou cestou.

A překvapivě Pohlreichův bramborový salát je jednodušší než ten v českých a slovenských kuchyních tradičně připravovaný. A tady je celý recept s tipy a triky šéfkuchaře.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Petr (neověřeno) | Čt, 11/19/2020 - 10:46

Nic famózního.
Když čtu "od Pohlreicha", je jasné, že to není nic moc.
Mnoha "fantasie" a chuťovo nic zajímavého, spíš amatérske.
Řek bych hůř, než staniční bufet za komunismu.

Další zajímavé články