Králičí předek na paprice: Ani kousek králíka nepřijde nazmar
Králík je v současné době maso poměrně těžko dostupné. Zejména pro lidi, kteří ve svém okolí nemají chovatele králíků. A tak, když už se ke králíkovi dostaneme, nechceme ho sníst „na posezení“, chceme ho využít na víc než jedno jídlo. Takzvaný předek králíka zpracujeme na méně sváteční pokrm, na kterém si pochutnáme třeba v týdnu po víkendu s králičí pečínkou. Jemný králík na paprice se smetanovou omáčkou bude chutnat dospělým i dětem.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit cuketovo - zázvorovou marmeládu | recept
Jak připravit cuketovo - zázvorovou marmeládu | recept. Cuketa patří mezi nejvděčnější a hodně oblíbenou zeleninu - je zdravá a dietní. Je vhodná k př…
Bramborový salát. Kluci v akci a 3 nejlepší recepty
Kluci v akci bramborový salát připravují v televizním pořadu ČT poměrně často. Ať už jako vánoční bramborový salát, nebo jako přílohu k…
Jak se starat o kuřata | rady pro chovatele
Jak se starat o kuřata | rady pro chovatele. Ať už se vám vylíhla kuřata v umělé líhni, případně pod kvočnou, která se však o ně nechce starat, nebo j…
Jak zpracovat hlívu ústřičnou | rady a recepty
Jak zpracovat hlívu ústřičnou | rady a recepty. Tato v současnosti nejčastěji pěstovaná houba je zmiňována už v básni z období vlády čínské dynastie S…
Srbské žebírko: Z čerstvých rajských jablíček a papriky je nechutnější
Srbské žebírko, to je asi nejšťastnější způsob, jak v sezoně paprik a rajských jablíček připravit vepřovou kotletu. Udělat srbské žebír…