Domácí sekaná z kuřete: Za málo peněz hodně muziky
Sekanou z kuřete nenajdeme ve starých českých kuchařkách. Vysvětlení je prosté – kuře dřív byla vzácnost a udělat z něj sekanou by bylo škoda. V současné době patří naopak kuřecí maso k nejlevnějším druhům masa, a tak konečně můžeme doslova naplňovat někdejší propagační slogan „Kuře stokrát jinak“. Kuřecí sekaná je vděčný výrobek – najde uplatnění v teplé i studené kuchyni, poslouží k pestrosti doma připravovaných svačin. Nezanedbatelná je také její výrobní cena a fakt, že v domácí sekané budeme konzumovat jen to, co do ní sami dáme.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Kuře pečené na másle se špekem aneb Kuře od babičky Marty
Pečené kuře nikdo neodmítne. Obzvlášť, když má vykřupanou kůžičku a maso je až ke kosti dobře propečené a skrz naskrz báječně ochucené a pro…
Kuřecí plátky na majoránce s opečenými pavézkami. Oběd za stovku
Kompletní oběd za stovku. Dušené kuřecí plátky na majoránce jsou možností, jak připravit kuřecí stehna, aby nebyla stále stejná. Přílohové opečen…
Jak vyrobit domácí mast na opruzeniny | návod
Jak vyrobit domácí mast na opruzeniny | návod. Opruzeniny jsou spíše problémem miminek a batolat, přesto občas postihnou i dospělého člověka. I masti…
Jak se starat o kuřata | rady pro chovatele
Jak se starat o kuřata | rady pro chovatele. Ať už se vám vylíhla kuřata v umělé líhni, případně pod kvočnou, která se však o ně nechce starat, nebo j…
Jak na čištění lebek– metody zbavení tkáně | návod
Jak na čištění lebek– metody zbavení tkáně | návod. Ačkoli jsou zvířecí lebky zajímavou a užitečnou pomůckou při hodinách biologie, jejich zakoupení n…