Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat malinový džem s březovým cukrem | recept i pro diabetiky

Jak udělat malinový džem s březovým cukrem | recept i pro diabetiky

Jak udělat malinový džem s březovým cukrem | recept i pro diabetiky. Malinové a jahodové džemy patří mezi nejoblíbenější ovocné konzervy. A podle mého názoru třeba na palačinky je džem z malin nejlepší. Co ale dělat, když musíte vynechat ve stravě cukr a koupená malinová marmeláda není taková, jakou si pamatujete? Zkuste si udělat domácí s přírodním březovým cukrem, který se prodává pod označením xylitol. Podle našeho návodu to hravě zvládnete. Džem bude krásně voňavý, o trochu zdravější a ještě si užijete krásný den v přírodě při sběru lesních malin. Protože jak každý ví, lesní maliny mají mnohem silnější vůni a aroma než na pohled výstavní plody šlechtěných malin.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články