Ochrana osobních údajů

1. Provozovatel webové stránky HOBBYs.cz vyžaduje zadání pouze platné emailové adresy, nevyžaduje zadání osobních údajů ve smyslu zák. č.101/2000 Sb.

2. Provozovatel webové stránky se zavazuje, že neposkytne údaje o e-mailové adrese registrovaného uživatele třetí osobě, může ji však použít pro další služby, jejichž je provozovatelem. Předáním informace o své e-mailové adrese uživatel uděluje provozovateli webové stránky hobbys.cz souhlas k zasílání obchodních sdělení elektronickými prostředky.

3. Údaje, které provozovatel o uživateli uchovává a zpracovává, může uživatel kdykoliv změnit, a to po přihlášení ve svém “profilu uživatele”.

4. Služby třetích stran
Na webové stránce HOBBYs.cz můžou být použity služby třetích stran (např. Google Analytics, Google AdSense). Tato služba může s použitím “cookie” (DART) sledovat váš pohyb po internetu a lépe tak cílit své reklamy. Sledování je anonymní. Cookie neukládá žádné osobní údaje.  Souborcookie DoubleClick používá společnost Google v reklamách zobrazovaných na webových stránkách partnerů, jako jsou stránky zobrazující reklamy AdSense nebo zapojené do reklamních sítí certifikovaných společností Google. Jakmile uživatel navštíví partnerské webové stránky a zobrazí reklamu nebo na ni klikne, může být do prohlížeče tohoto koncového uživatele odeslán soubor cookie.

Více na této stránce: https://support.google.com/adsense/answer/1348695

Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) správu cookies podporují. V rámci nastavení svého prohlížeče můžete jednotlivé cookie spravovat sami.

Soukromí a využívání cookies HOBBYs.CZ
Ochrana osobních údajů 1. Provozovatel webové stránky HOBBYs.cz vyžaduje zadání pouze platné emailové adresy, nevyžaduje zadání osobních údajů ve smyslu zák. č.101/2000 Sb. 2. Provozovatel webové stránky se zavazuje, že neposkytne údaje o e-mailové adrese registrovaného uživatele třetí osobě, může ji však použít pro další služby, jejichž je provozovatelem. Předáním informace...
<strong>Ochrana osobních údajů</strong> 1. Provozovatel webové stránky HOBBYs.cz vyžaduje zadání pouze platné emailové adresy, <strong>nevyžaduje zadání osobních údajů</strong> ve smyslu zák. č.101/2000 Sb. 2. Provozovatel webové stránky se zavazuje, že <strong>neposkytne údaje o e-mailové adrese registrovaného uživatele třetí osobě</strong>, může ji však použít pro další služby, jejichž je provozovatelem. Předáním informace o své e-mailové adrese uživatel uděluje provozovateli webové stránky hobbys.cz souhlas k zasílání obchodních sdělení elektronickými prostředky. 3. Údaje, které provozovatel o uživateli uchovává a zpracovává, <strong>může uživatel kdykoliv změnit</strong>, a to po přihlášení ve svém "profilu uživatele". 4. Služby třetích stran Na webové stránce HOBBYs.cz <strong>můžou být použity služby třetích stran</strong> (např. Google Analytics, Google AdSense). Tato služba může s použitím "cookie" (DART) sledovat váš pohyb po internetu a lépe tak cílit své reklamy. Sledování je <strong>anonymní</strong>. <strong>Cookie neukládá žádné osobní údaje.</strong>  Souborcookie DoubleClick používá společnost Google <strong>v reklamách zobrazovaných na webových stránkách partnerů</strong>, jako jsou stránky zobrazující reklamy AdSense nebo zapojené do reklamních sítí certifikovaných společností Google. Jakmile uživatel navštíví partnerské webové stránky a zobrazí reklamu nebo na ni klikne, může být do prohlížeče tohoto koncového uživatele odeslán soubor cookie. Více na této stránce: <a href="https://support.google.com/adsense/answer/1348695">https://support.google.com/adsense/answer/1348695</a> Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) správu cookies podporují. V rámci nastavení svého prohlížeče <strong>můžete jednotlivé cookie spravovat sami</strong>.