Maru86

No Comments Yet

  1. Avatar profilu Jana Ziková

    Výborné recepty! Děkuji.

    Member of HOBBYs.CZSubscriberVýborné recepty! Děkuji.
  2. Avatar profilu HOBBYs.CZ

    Zajímají vás další návody a vzory pletení z pedigu podle Kajjky Hátleové? Navštivte Kurzy pro radost.

    Member of HOBBYs.CZAdministratorZajímají vás další návody a vzory pletení z pedigu podle Kajjky Hátleové? Navštivte <b><a href="http://www.kurzyproradost.cz/?a_box=b54zmefd" span style="color: orange;" title="Kurzy pro radost"></span>Kurzy pro radost</a></b>.
  3. Avatar profilu Maru86

    Hmmm, vypada to dobre :) Mozno zkusit misto kakaa pak treba i kavovinu. A kdyz vynechame pridani alkoholu, pochutnaji si i deti :)

    Member of HOBBYs.CZSubscriberHmmm, vypada to dobre :) Mozno zkusit misto kakaa pak treba i kavovinu. A kdyz vynechame pridani alkoholu, pochutnaji si i deti :)
  4. Avatar profilu Maru86

    Hmmm, vypada to dobre :) Mozno zkusit misto kakaa pak treba i kavovinu. A kdyz vynechame pridani alkoholu, pochutnaji si i deti :)

    Member of HOBBYs.CZSubscriberHmmm, vypada to dobre :) Mozno zkusit misto kakaa pak treba i kavovinu. A kdyz vynechame pridani alkoholu, pochutnaji si i deti :)
  5. Avatar profilu Pavel

    Nepečte brambory na 145 st. jen oněch 45 minut. Ani zvýšení v posledních 10 minutách pečení na 200 st. nepomohlo. Syrové brambory(podle receptu) budou stále syrové. Buď zvyšte teplotu pečení, nebo lépe prodlužte dobu, kdy budete brambory péct.

    Member of HOBBYs.CZSubscriberNepečte brambory na 145 st. jen oněch 45 minut. Ani zvýšení v posledních 10 minutách pečení na 200 st. nepomohlo. Syrové brambory(podle receptu) budou stále syrové. Buď zvyšte teplotu pečení, nebo lépe prodlužte dobu, kdy budete brambory péct.
  6. Avatar profilu ufo65

    No nezlob se na mě,ale ta cibule na obrázku to asi nemyslíš vážně že ne?Cibule na guláš má být osmažená krásně do tmavohněda protože to dává guláši barvu a ne to co je na obrázku.to vypadá spíš jako polívka.

    Member of HOBBYs.CZSubscriberNo nezlob se na mě,ale ta cibule na obrázku to asi nemyslíš vážně že ne?Cibule na guláš má být osmažená krásně do tmavohněda protože to dává guláši barvu a ne to co je na obrázku.to vypadá spíš jako polívka.
  7. Avatar profilu pavel

    zdravím všechny,chtěl bych se zeptat jestli je možné někde sehnat kuchařku podle československých státních norem nebo alespoň její kopii?

    Member of HOBBYs.CZSubscriberzdravím všechny,chtěl bych se zeptat jestli je možné někde sehnat kuchařku podle československých státních norem nebo alespoň její kopii?
    • Avatar profilu Jirka

      Zdravím,
      normy teplých jídel mají v antikvariátu u KAŠNY Opava
      antikvariat-ukasny.cz
      za 400,-Kč

      Member of HOBBYs.CZSubscriberZdravím, normy teplých jídel mají v antikvariátu u KAŠNY Opava antikvariat-ukasny.cz za 400,-Kč
  8. Avatar profilu karel59

    není nad starý seged, podle norem

    Member of HOBBYs.CZSubscribernení nad starý seged, podle norem
  9. Avatar profilu Jaros Jamendo

    Naučil jsem se od vás užitečné konfitování. Důvod je prakticky o penězích, o mase, které bych jinak pekl snad každý týden. Je to o úspoře času a zvědavosti. Ke konfitování se hodí masisko v akci, to je hlavní důvod začít. Něco jsem z vašeho receptu zapomněl, takže jsem začal bez marinování. Pochlubím se vizualizací, jak jdu na to já. https://www.youtube.com/watch?v=OsHpiAm1Yf4 Možná používám mnoho zbytečného koření; drtím v mlýnku kmín, celý sáček 25g/1kg masa, podobně je to se spotřebou majoránky. Maso je prý navoňané. Nad to nezapomenu nastříhat rýmovník – molici. Celkově chci sdělit, že pro mě, jako samostatného borce je konfitování vepřového masa druh hraní, alchymie, když vaření nebaví ženu, chlap se uživí sám. Skončit s nákupy hmot v konzervách, párky neznámého složení nebo snad stravování v restauracích. Vlastně jste mi udělali radost. Vím, že mám bojové zásoby a že je pokrm chutný. Šup se skleničkou masa do batohu a v práci je svačina jak vyšitá.

    Member of HOBBYs.CZSubscriberNaučil jsem se od vás užitečné konfitování. Důvod je prakticky o penězích, o mase, které bych jinak pekl snad každý týden. Je to o úspoře času a zvědavosti. Ke konfitování se hodí masisko v akci, to je hlavní důvod začít. Něco jsem z vašeho receptu zapomněl, takže jsem začal bez marinování. Pochlubím se vizualizací, jak jdu na to já. https://www.youtube.com/watch?v=OsHpiAm1Yf4 Možná používám mnoho zbytečného koření; drtím v mlýnku kmín, celý sáček 25g/1kg masa, podobně je to se spotřebou majoránky. Maso je prý navoňané. Nad to nezapomenu nastříhat rýmovník - molici. Celkově chci sdělit, že pro mě, jako samostatného borce je konfitování vepřového masa druh hraní, alchymie, když vaření nebaví ženu, chlap se uživí sám. Skončit s nákupy hmot v konzervách, párky neznámého složení nebo snad stravování v restauracích. Vlastně jste mi udělali radost. Vím, že mám bojové zásoby a že je pokrm chutný. Šup se skleničkou masa do batohu a v práci je svačina jak vyšitá.
  10. Avatar profilu nikkor

    To snad nemyslíte vážně.Takhle rozhodně pravý hospodský guláč vypadat nemá.Ta barva-děs a hrůza.
    A recepz-blbost na d blbost,
    Základ je téměř správný až na to že do základu patří sůl,pepř,kmín a hlavně paprika.
    TOHLE PODAT NĚKOMU V HOSPODĚ ,TAK TO MÁTE ZA LÍMCEM……………………..

    Member of HOBBYs.CZSubscriberTo snad nemyslíte vážně.Takhle rozhodně pravý hospodský guláč vypadat nemá.Ta barva-děs a hrůza. A recepz-blbost na d blbost, Základ je téměř správný až na to že do základu patří sůl,pepř,kmín a hlavně paprika. TOHLE PODAT NĚKOMU V HOSPODĚ ,TAK TO MÁTE ZA LÍMCEM..........................
  11. Avatar profilu Petr-spk

    Ten postup je napsán zmatečně. Viz:
    3:Použijeme hrnec pro vaření, maso se zatáhne, přidáme zeleninu
    4.Po upečení svíčkovou vytáhneme, na zeleninu můžeme použít slaninu…a začneme ji kořenit..Pohlreich říká: to nejdůležitější na svíčkové je hotové…
    5.Svíčkovou se zeleninou přemístíme do pekáče a pečeme při 180° (MOJE POZN: jestli dobře počítám, svíčkovou pečeme už podruhé)……….

    Member of HOBBYs.CZSubscriberTen postup je napsán zmatečně. Viz: 3:Použijeme hrnec pro vaření, maso se zatáhne, přidáme zeleninu 4.Po upečení svíčkovou vytáhneme, na zeleninu můžeme použít slaninu...a začneme ji kořenit..Pohlreich říká: to nejdůležitější na svíčkové je hotové... 5.Svíčkovou se zeleninou přemístíme do pekáče a pečeme při 180° (MOJE POZN: jestli dobře počítám, svíčkovou pečeme už podruhé)..........
HOBBYs.CZReceptář nápadů pro šikovné ruce2017